Tvåbenta

 

Tvåbenta bakom katteriet

 

Natali

 

Jag är den som driver katteriet. Är medlem i Björkstakatten och bor i Holmsund, nära Umeå. Djur har alltid varit stort intresse och har alltid haft både katt, hund och häst. Även andra djur har funnits så klart.

 

Kattaveln började med våra huskatter, som så många andra uppfödare. Dock är min lillasyster allergisk så jag fick upp ögonen för Cornish rex, varpå det hela började 2003. Bara efter något år flyttade en sphynx hem till oss och numera har vi bara sphynx. Troligtvis kommer även cornish rex tillbaka till uppfödningen.

 

Har lång erfarenhet av djurskötsel, sjukdomar och även genetik. Har arbetstränat i några år som veterinärassistent, jobbat som djurskötare med exotiska djur och även haft eget företag, hästträningsstall.

 

Nu tyvärr rätt sjuk så katteriet ligger lite på sparlåga, men jobbar på att kunna få med mig ledsagare på utställning några gånger per år.

 

Milton

 

Milton är min son. Han har nästan lika stor kärlek till djuren som jag. Sen han föddes så har han haft en nära kontakt med våra katter. Huskatten Chevy sover fortfarande nära Milton varje natt, så som han gjorde för så många år sedan.

 

Vi åker ofta tillsammans på utställningar och till min stora glädje så har Milton en väldigt bra hand med katterna.